Smoked salmon and preserved lemon choux buns
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon and preserved lemon choux buns

3.6 ( 9 évaluations )

Ingrédients

Salmon and ricotta filling

  • 200 g ricotta
  • 1 ½ pieces preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
  • 100 g smoked salmon
  • 2 sprigs fresh dill leaves only
  • ground black pepper to taste
  • 1 tbsp lemon juice

Choux pastry

  • 125 g water
  • 50 g unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 pinch salt
  • 75 g plain flour
  • 2 eggs
  • nigella seeds for sprinkling
  • 1 egg lightly beaten

Assembly

  • 100 g smoked salmon cut into pieces (3 cm)
  • fresh dill for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
126.4 kcal / 530.7 kJ
Protides
8.1 g
Lipides
8.1 g
Glucides
5.1 g
Fibre
0.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives