Appareils et accessoires
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingrédients
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
413 mg
Protides
17 g
Calories
1988 kJ /
478 kcal
Lipides
33 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Quick cheese soufflés
45 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Thai Mussels
25 Min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min