Appareils et accessoires
Ginger and Pear Pie
Prép. 10min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 portions
Sodium
1196.8 mg
Protides
58.5 g
Calories
10761.1 kJ /
2572 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
404.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger and Pear Pie (TM5)
Pas d’évaluation
Sardine Empanada
1h 40min
Nut Bread
1h 20min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2h 15min
Everything Cookies
50min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Date and Bran Muffins
8h 35min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Cheese Scones
20min
Cheesy Triangle Scones
25min
Classic Banana Bread
1h 25min