Appareils et accessoires
Paris Brest
Prép. 30min
Total 6h 40min
10 portions
Ingrédients
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.4 mg
Protides
10.2 g
Calories
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
How sweet it is
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Crème pâtissière
15min
Pear Pastry with Cream Cheese
50min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Chocolate mousse soufflés
55min
Italian Easter bread
3h 50min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Crème Pâtissière
15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h