Buddha's Delight
TM6 TM5

Buddha's Delight

4.4 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 8 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed
  • 4 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp cornflour (starch)
  • 30 g cooking oil
  • 1 cm fresh ginger cut in slices
  • 500 g Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)
  • 120 g carrots cut in thin slices
  • 3 Chinese red dates pitted
  • 10 g dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces
  • 20 tofu puffs cut in halves
  • 1 tbsp oyster sauce
    ou 1 tbsp abalone sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 40 g red fermented bean curd (nam yee) with gravy
  • 50 g sweet peas
  • 50 g dried bean curd sheet soaked to soften
    ou 100 g wet bean curd sheets (dau ken)
  • 1 pinch dried black moss soaked to soften, drained (optionnel)
  • 30 g mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
316 kcal / 1271 kJ
Protides
17 g
Lipides
16 g
Glucides
31 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
872 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives